RIB EXTREME RACING

Välkommen till Yamaha vattenskoterspecialisten!

 

bild (27).JPG

historia

RIB Extreme Racing grundades våren 2008 parallellt med lanseringen av den nya kritikerrosade 4-cylindriga 1800cc vattenskotermotorn från Yamaha. Det blev starkskottet för utveckling och försäljning av trim och trimprodukter för Yamaha´s prestandavattenskotermodeller.
Efterfrågan på trimning har varit hög och idag levererar vi förutom trim och trimprodukter, nya och begagnade Yamaha vattenskotrar till racingförare och vanliga privatpersoner, främst inom den Nordiska marknaden.

Vi innehar exklusivt MoTeC agenturen i Skandinavien för vattenskoter och arbetar idag med de främsta leverantörerna inom vattenskoterracingen och eftermarknadssidan såsom bl.a. Yamaha Racing, Riva Racing, Skattrak, R&D, TBM, Precision Turbo, Jobe, HKS och Castrol Racing.

 


Bild 9.jpg

PASSION

Drivkraften och grundfundamentet för rörelsen, är racingen med dess tuffa utmaningar, höga effektuttag och krav på hög driftsäkerhet. Genom racingen säkerställer vi prestanda, driftsäkerhet och kvalitet innan produkten når vår slutkund.

Vi tävlar idag aktivt inom offshore-racingen för Yamaha Racing med turbomatade vattenskotrar med en effekt på över 400 hk, fartprestanda om 70-75 knop (130-140 km/h) samt en acceleration 0-100 km/h på under 3 sekunder.

Välkommen!
Niklas Ohlsén


RIB Extreme Racing

Tallåsvägen 17
187 43 Täby
SVERIGE

Phone: +46 70 517 56 90
Email: info@ribextremeracing.se